Кремъл разбира невидимия натиск от Запад, под който се намира

...
Кремъл разбира невидимия натиск от Запад, под който се намира
Коментари Харесай

Кремъл реагира на изявлението на Вучич, че може би ще трябва да въведе санкции срещу Русия


Кремъл схваща невидимия напън от Запад, под който се намира Сърбия и прави оценка позицията на сръбския президент Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград., само че Москва разчита на по-нататъшното развиване на икономическите връзките сред двете страни, сподели през днешния ден представителят на Кремъл Дмитрий Песков във връзка с изказването на Вучич, че Сърбия може би ще би трябвало да вкара наказания против Русия, заяви районната телевизия Ен1.

“Ние прелестно разбираме под какъв невиждан напън се намира управлението на Сърбия от страна на груповия Запад и прелестно разбираме на каква цена и с какви старания сръбското управление е издържало на този напън “, сподели Песков, представен от ТАСС.

Той добави, че Русия прави оценка тази позиция на Сърбия и се надява, че двустранните връзки ще продължат да се развиват във възходяща посока.

Отношенията Русия-Сърбия, акцентира Песков, „ имат дълбоки исторически корени, имат доста съдържателно настояще и сме уверени, че имат още по-добри вероятности за бъдеще “.

На втория ден от парламентарното съвещание по въпроса за Косово, на което се показва отчет за договарянията с Прищина от 1 септември до 15 януари, президентът на Сърбия Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград. сподели, че Сърбия може би ще би трябвало да вкара наказания против Русия. Той добави, че не е благополучен от това, само че Белград към този момент заплаща цената, тъй като не го е сторил до момента, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР