Кремъл планира терористични атаки на своя територия, за да развихри

...
Кремъл планира терористични атаки на своя територия, за да развихри
Коментари Харесай

Кремъл планира терористични атаки в Русия, представяйки ги за наши

Кремъл възнамерява терористични офанзиви на своя територия, с цел да развихри антиукраинската нервност. Това съобщи началникът на Главното ръководство на разузнаването на Министерството на защитата на Украйна Кирил Буданов, оповестява " Държавна сигурност ".

Буданов е уверен, че неуспехът на мобилизационния проект в Русия принуждава режима на Путин да стартира мръсни сюжети, с цел да разбуни прочувствено съветското общество и да го сплоти още повече против украинците.

„ За да създадат това, те възнамеряват детонации в съветски жилищни здания или ракетни офанзиви, с цел да обвинят украинските въоръжени сили и доброволчески батальони, с цел да основат прочувствена картина на „ зверствата на украинските националисти “. Възможно е тези офанзиви да бъдат показани като възмездие на украинците за Буча и Краматорск “, споделя ръководителят на ГУР.

Според него са вероятни и терористични офанзиви в лечебни заведения и учебни заведения, ракетни и бомбени офанзиви против Белгород или някой от градовете на Крим.

„ През последните дни съветските управляващи от ден на ден разпръскват маховика на антиукраинската нервност. Активно се копаят окопи в регионите на Белгород и Курск, нагнетява се суматоха към мислена атака на украинските доброволчески батальони и диверсионни групи “, добави Кирило Буданов.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР