Кремъл отрече твърденията, че президентът на Русия Владимир Путин Владимир

...
Кремъл отрече твърденията, че президентът на Русия Владимир Путин Владимир
Коментари Харесай

Кремъл: Путин няма двойници, не се крие в бункер и само може да завиждате на енергията му

Кремъл отхвърли изказванията, че президентът на Русия Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През има двойници и че той прекарва огромна част от времето си, криейки се в бункер, оповестява Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10270
" Вероятно сте чули, че Путин има доста двойници, които работят вместо него, до момента в който той е в бункер ", сподели представителят на съветския президент Дмитрий Песков на конференция в Москва. Говорителят на Кремъл дефинира това като  " следващата неистина ".

" Сами виждате какъв е нашият президент: винаги е бил и към момента е доста деен - тези, които работят един до друг с него, едвам съумяват да следват темпото му ", добави Песков.

" Човек може единствено да завижда на неговата сила. За здравето му, популярност Богу, човек може единствено да мечтае. Разбира се, че не е в бункер. Това също е неистина ", добави той.

Кремъл неведнъж отхвърля слуховете, че Путин, водач на Русия от края на 1999 година, е болен. По време на държавно посещаване предишния месец китайският президент Си Дзинпин сподели на Путин, че е уверен, че на президентските избори през 2024 година в Русия гласоподавателите още веднъж ще поддържат съветския водач.

Путин към момента не е оповестил дали ще се бори за идващ мандат. Когато пристигна на власт, Путин искаше да постави завършек на хаоса, който цареше в Русия след разпадането на някогашния Съветски съюз през 90-те години на предишния век. Но в този момент спорът в Украйна е най-сериозната военна рецесия след войната в Афганистан в интервала 1979-1989 година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР