Кремъл отказа да потвърди или отрече в сряда дали Москва

...
Кремъл отказа да потвърди или отрече в сряда дали Москва
Коментари Харесай

Кремъл не коментира дали е знаел за атаката на Иран, призовава за деескалация

Кремъл отхвърли да удостовери или отхвърли в сряда дали Москва е била предизвестена за у, само че прикани всички страни в Близкия изток да се отдръпват от спора, предава " Ройтерс ".

Във вторник президентът Владимир Путин прикани всички страни да се въздържат от дейности, които биха провокирали нова борба , която той предизвести, че ще бъде изпълнена с пагубни последствия за района.

Запитан в сряда дали Техеран, с който Москва поддържа тесни връзки, е предизвестил Русия авансово за съботните удари против Израел, представителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели, че няма какво да каже по въпроса.

" Ние даже не желаеме да приказваме за ескалация на този спор. Това е срещу ползите на Израел, Иран и целия район ", сподели Песков.

" Руската федерация продължава тесни, градивни работни контакти с Иран ", сподели Песков. Имаме градивни контакти и с Израел.

" Ние водим разговор, приказваме за нуждата от деескалация. Призоваваме всички страни в района да демонстрират рационална въздържаност . "

Песков акцентира, че обстановката е сериозна.

" Ако приказваме за " директен " спор сред Израел и Иран, не бих нарекъл сегашния спор индиректен ", сподели Песков пред кореспонденти.

" Когато консулството на една страна е унищожено, това надали може да се назова заобиколен спор. "
 Израел към Иран: Няма кой да ни спре, с цел да ви ударим
Израел към Иран: Няма кой да ни спре, с цел да ви ударим

Заплаха за реванш
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР