Кремъл обяви, че е съгласен с оценката на американския президент

...
Кремъл обяви, че е съгласен с оценката на американския президент
Коментари Харесай

Кремъл съгласен с Тръмп, че руско-американските отношения са на дъното

Кремъл разгласи, че е склонен с оценката на американския президент Доналд Тръмп, че руско-американските връзки са достигнали дъно, осведоми Агенция Франс Прес.

" Напълно споделяме това мнение ", сподели представителят на съветския президент Дмитрий Песков пред публицисти по отношение на изразената от Тръмп позиция в " Туитър " през вчерашния ден.

 Отношенията ни с Русия на
Отношенията ни с Русия на " рисково ниско равнище ", сигнализира Тръмп

Можете да благодарите на Конгреса

Според Песков заплахата пред двете страни идва от неналичието на съдействие по въпросите, които са от витална значимост за двете страни и двата народа.

Говорителят на Кремъл също жигосах продължаващото следствие дали Русия се е намесила на президентските избори, наричайки го " Русиягейт ", имайки поради абсурда " Уотъргейт ", който докара до оставката на американския президент Ричард Никсън.

" Много пъти говорихме за цялостната глупост и неналичието на база по по този начин наречения " Русиягейт ", разясни Песков.

Руският външен министър Сергей Лавров и американският му сътрудник Рекс Тилърсън ще се срещнат в Манила през уикенда, с цел да обсъдят двустранните връзки, удостовери съветското външно министерство.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР