Кремъл не коментира поста на певицата Алла Пугачова в Инстаграм,

...
Кремъл не коментира поста на певицата Алла Пугачова в Инстаграм,
Коментари Харесай

Алла Пугачова поиска да се смята за чуждeстранен агент, от Кремъл няма коментар

Кремъл не разяснява поста на певицата Алла Пугачова в Инстаграм, с който тя изиска министерството на правораздаването на Русия да я разгласи за чуждeстранен сътрудник. Пугачова изрази взаимност със брачна половинка си, телевизионния водещ Максим Галкин. Преди дни той беше вписан в регистъра на непознатите сътрудници.

Не мисля, че този въпрос се отнася до Кремъл. Така прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков отговори на въпроси на публицисти за молбата на Алла Пугачова. Народната артистка на Съюз на съветските социалистически републики от 1991 година изиска да бъде считана за задграничен сътрудник в родината си. 73-годишната звезда на руската и съветската сцена отбрани 46-годишния си брачен партньор в Инстаграм.

View this post on Instagram

Така Пугачова обществено осъди войната в Украйна. В петък, съветското министерство на правораздаването включи шоумена Максим Галкин в листата на физическите лица - задгранични сътрудници. Артистът е изключително известен в родината си, бил е водещ на хумористично шоу, на реалити шоу, на конкурс за детски гении, а до неотдавна водеше развлекателно предаване в Първи канал, само че беше уволнен откакто през април се разгласи срещу съветската инвазия в Украйна. Беше лишен и от рекламните си контракти и планувани концерти в Русия. Галкин отпътува за Израел със фамилията си още през март, където даваше представления, а част от приходите подари на украински бежанци. В момента той е в чужбина. Самата Пугачова се завърна в Москва.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР