Кремъл каза, че ще изстреля ядрени ракети по Лондон, Вашингтон,

...
Кремъл каза, че ще изстреля ядрени ракети по Лондон, Вашингтон,
Коментари Харесай

Смразяващото предупреждение на Кремъл да „отприщи ядрен Армагедон“ срещу Лондон, ако Украйна загуби войната

Кремъл сподели, че ще изстреля нуклеарни ракети по Лондон, Вашингтон, Берлин и Киев, в случай че бъде принуден да се откаже от регионите на Украйна е нападната.

Близкият съдружник на Путин Дмитрий Медведев, който беше президент на Русия от 2008 до 2012 година, насочи днешните закани, предупреждавайки за нуклеарен холокост, в случай че Русия бъде победена в Украйна.

Обсъждайки какво ще се случи, в случай че Русия бъде принудена да се върне към границите си от 1991 година, открити при разпадането на Съветския съюз, Медведев предизвести за „ тотална война “ със Запада, употребявайки нуклеарни бомби.

‌„ Опитите да се върне Русия в границите от 1991 година ще доведат единствено до едно нещо “, сподели той. ‌„ Към световна война със западните страни, употребявайки целия стратегически боеприпас на нашата страна.

‌„ В Киев, Берлин, Лондон, Вашингтон. “ ‌Той сподели, че хиперзвуковите нуклеарни ракети също ще ударят „ всички други красиви исторически места, които от дълго време са включени в летателните цели на нашата нуклеарна триада. “ Това се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР