Кремъл е поставил на регионалните власти в Русия задачата да

...
Кремъл е поставил на регионалните власти в Русия задачата да
Коментари Харесай

Кремъл превръща изборите в празник, за да повиши активността

Кремъл е сложил на районните управляващи в Русия задачата да трансфорат в празник президентските избори на 18 март, споделя пред РБК източник, непосредствен до администрацията на Владимир Путин.

Федералният център е разпоредил в деня на вота в изборните секции да бъде основано празнично въодушевление, което да увеличи интензивността на електората. Не са спускани съответни наставления какво да се прави по секциите, само че схемата е ясна. " Може да има културни, спортни прояви, събори ", изяснява събеседник на вестника, непосредствен до президентската администрация. Източник от районните управляващи приказва за осъществявания на креативен колективи, продажба на хранителни и други артикули.

Превръщането на изборния ден в празник е процедура от руско време, разяснява политологът Андрей Колядин. Доброто въодушевление спомага за повишение на интензивността, празничната атмосфера въздейства върху хората по този начин, че " те на драго сърце да изпълнят своя цивилен дълг ", споделя специалистът.

Регионалните управляващи в Руската федерация обичайно провеждат едни или други " развлечения " по изборните секции, " само че щом този път задачата идва от Кремъл, значи празниците би трябвало да са изключително ярки ", акцентира наблюдаващият Николай Миронов.
Москва предизвести също така районите, че изборите би трябвало да минат " чисто, транспарантно и законно ". Никакви наложително докарани и подкупени гласуващи, нито приключвания в интернет на вътрешни документи или манифестации, след които може да последват правосъдни искове, отбелязва " Свободная пресса ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР