Кремъл е подготвил препоръки за руските региони да въведат игри,

...
Кремъл е подготвил препоръки за руските региони да въведат игри,
Коментари Харесай

Кремъл ще вдига изборната активност със селфита и семейни игри

Кремъл е подготвил рекомендации за съветските райони да вкарат игри, с които могат да покачат интензивността на президентските избори на 18 март, написа РБК, цитирайки свои източници във властта и документи, създадени от президентството.
В края на 2016 година първият заместник-ръководител на президентската администрация Сергей Кириенко сподели на семинар за съветски служители, че главният претендент би трябвало да победи на изборите " при доста висока интензивност - 70% - и с резултат 70%, " съгласно приъствали на мероприятието.
Един от плановете, които се създават, планува гласуващите да си вършат селфита в изборните секции, да ги разгласяват в мрежите и да вземат участие във фотоконкурси, а спечелилите да получават награди. В презентацията на състезанието " Снимка на изборите ", с която РБК разполага, се приказва, че задачата е да се " активизират гласоподаватели на възраст от 18 до 39 години " и да се " сътвори положителен декор и празнична атмосфера в секциите ".
За да взе участие в състезанието, всеки искащ ще би трябвало да гласоподава и по-късно да се снима в специфични рамки, които ще бъдат сложени в изборните секции. Ще оказват помощ доброволци, които ще раздават и листовки в изискванията на състезанието, а фотосите ще се качват в " Инстаграм " или " ВКонтакте " с хаштагове с името на състезанието и града им. Ще бъдат привличани, с цел да разпространяват идеята, и " звездни " гласоподаватели - артисти, музиканти, спортисти, политици, блогъри, хумористи и други.
Конкурсът ще се прави след " пилотен план " в седем града по време на акцията за губернаторските избори в края на предишното лято. Тогава красираните на първо, второ и трето място получиха надлежно iPhone7, iPad и Apple Watch.
" Големите фамилни игри " пък са различен вид за родители, които ще вземат децата си със себе си в изборния ден. Може да става дума за викторини или други развлекателни действия, поради обстоятелството, че огромна част от изборните секции са в учебни заведения.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР