Кредиторите на двете най-големи компании в имотната империя на Рене

...
Кредиторите на двете най-големи компании в имотната империя на Рене
Коментари Харесай

Кредиторите на Signa се съгласяват с дълбоки съкращения в сделката за ликвидация

Кредиторите на двете най-големи компании в имотната империя на Рене Бенко ще получат назад едвам 2,5 милиарда евро от повече от 15 милиарда евро искове, според утвърден петгодишен проект за разпродажба в понеделник.

Подстригването акцентира бедствието на европейския пазар на търговски парцели — на който фирмите от Signa Group в този момент би трябвало да продават активи — и повдига нови въпроси по отношение на непрозрачния метод, по който разрастващата се група е ръководена от австрийския си създател.

Signa Prime и Signa Development имат по-голямата част от парцелите на Signa Group: портфолио от строителни планове в центъра на града и първокласни адреси – от дизайнерски търговски центрове до 5-звездни хотели – за които Бенко в миналото се хвалеше, че са противници авторитет единствено от притежанията на английското кралско семейство.

Администраторът на Signa Prime сподели в понеделник, че основаната в Инсбрук компания е получила искове на обща стойност 12,8 милиарда евро против нея, от които 5,9 м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР