Креативни роми шокираха столичани с пореден абсурд. Трима смелчаци натовариха на

...
Креативни роми шокираха столичани с пореден абсурд.
Трима смелчаци натовариха на
Коментари Харесай

В столичния кв. Дружба роми взеха Лада на ръце и я метнаха в каруца

Креативни роми шокираха столичани с следващ парадокс.

Трима смелчаци натовариха на ръце "Лада " на каруца и потеглиха по неведомите пътища на столичния квартал "Дружба ".

Превозването на автомобила не наподобява по никакъв начин толкоз елементарно, колкото е занимателно, тъй като един юноша дърпа юздите на коня, а други ти двама се постанова да подпират колата на каруцата.

Къде отиват? Да минат годишен механически обзор и да си извадят екостикер, или да оставят излязлата от придвижване "Лада " на вторични първични материали.

Голяма част от столичани се тормозиха за положението на коня, който е заставен да дърпа огромния товар в това по този начин топло време.

"Жалко за животното, по какъв начин може да го мъчат по този начин и то в горещина.... егаси и пропадналия народ единствено тъга, кво друго да видиш " – разясниха семейство Петкови.

"Стига сте пищели бе, това не тежи толкоз, а и на коня това му е работата, а не да мяука...отделно от това, добре, че са тия, да ви отърват от тенекиите по улиците ", отвръща им Емилия Стоянова.

"Не знам в какво обвинявате тези хора, изкарват си парите с почтен труд. По хубаво ли е да крадат? ", пита пък Емил Борисов.

Боян Йоцков: "Ако не беха тея тримата и Сие - преработването в Българшя щеше да клони към нула... Хвала на такива виновни хора ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР