Крайнодясната Швейцарска народна партия е на първа позиция след проведените

...
Крайнодясната Швейцарска народна партия е на първа позиция след проведените
Коментари Харесай

Зелените печелят места на вота в Швейцария, но води крайнодясна партия

Крайнодясната Швейцарска национална партия е на първа позиция след извършените през днешния ден парламентарни избори в Швейцария. Силно показване на Зелените, които печелят места на вота, демонстрират предварителните резултати, представени от " Ройтерс ".

Социалистите са на втора позиция.
 Швейцарците избират нов парламент, чакат победа на Зелените
Швейцарците избират нов парламент, чакат победа на Зелените

Може да покаже, по какъв начин страховете от изменението на климата въздействат при избор в Европа

Зелените се чака да завършат на четвърта позиция , само че това може да им даде място в огромната коалиция, която ръководи от десетилетия.

Промяна единствено на един член в 7-членния кабинет е политическа сензация. Федералният съвет е от 7 члена, той съставлява държавното управление на Швейцария и групово работи като държавен глава и държавно управление на Швейцария.

Според резултатите на GFS, представени от Europe Elects, Зелените могат да реализират най-хубавия резултат в историята си - 12,7 на 100.

Предварителните резултати демонстрират, че Швейцарската национална партия e подкрепена от 26,3 на 100 . На второ място е Социалдемократическата партия на Швейцария с 16,5 на 100 , на трета позиция е Свободната демократическа партия на Швейцария с поддръжка от 15,2 на 100, Зелените са на четвърта позиция с 12,7%, Християндемократическата национална партия на Швейцария е с 12% и останалите с под 10%.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР