Крайнодесният лидер Джорджия Мелони спечели изборите в Италия и е

...
Крайнодесният лидер Джорджия Мелони спечели изборите в Италия и е
Коментари Харесай

Крайната десница печели изборите в Италия

Крайнодесният водач Джорджия Мелони завоюва изборите в Италия и е на път да стане първата жена министър-председател на страната. Очаква се тя да образува най-дясното държавно управление на Италия след Втората международна война. Това ще разтревожи огромна част от Европа, защото Италия е третата по величина стопанска система в Европейски Съюз, оповестиха международните медии тази заран.

Лидерът на Братята на Италия (FdI) Джорджия Мелони съобщи рано в понеделник, че едно бъдещо дясноцентристко държавно управление няма да съобщи доверието, което италианският народ му е дал своя вот, като воденият от FdI съюз се чака да реализира огромна победа на общите избори в неделя. 

„ Това е време за отговорност “, безапелационна е Мелони, която ще стане първата жена министър председател на Италия, съобщи организация ANSA.

 „ Това е време, в което, в случай че желаеме да сме част от историята, би трябвало да осъзнаем, че носим отговорност към милиони хора, които са ни избрали. Ние няма да ви предадем, както в никакъв случай не сме го правили. Ако сме призовани да управляваме нацията, ще го създадем за всички, с цел да обединим хората, като се възползваме оптимално от това, което сплотява, а не от това, което разделя. Не сме на финалната линия. От на следващия ден би трябвало да покажем какъв брой пари костваме ", зарече се водачът на крайнодесните.

Мелони сподели, че " съжалява ", че изборната интензивност в Италия е най-ниската до момента на общи избори. „ Предизвикателството е да накараме хората да повярват още веднъж на институциите. Твърде доста италианци избират да не се доверяват. Необходимо е да се възвърне връзката сред страната и жителите “, означи бъдещият министър ръководител на Италия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР