Крайно време е учениците да се върнат в клас. Много

...
Крайно време е учениците да се върнат в клас. Много
Коментари Харесай

Диян Стаматов: Всички се изморихме от дистанционния подход в образованието

Крайно време е учениците да се върнат в клас. Много е добре, че здравният министър поредно поддържа самодейността за връщане в учебно заведение и в противоречивите зали. Това съобщи шефът на 119-то СОУ Диян Стаматов в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

Предложенията на шефовете е да се подходи самостоятелно – през първите две седмици да се върнат учениците от 5-ти, 7-ми и 12-ти клас. В дребните градове да се върнат всички класове, защото учениците са по-малко.

Изцяло сме за връщане на учениците в реда, който здравните управляващи дефинират, акцентира той. По думите му към този момент се избира присъственото образование. Всички се изморихме от отдалечения метод в образованието, призна Стаматов.

Учителят, който води отдалечено получава по 15 лв. на час в допълнение, сподели шефът на столичното 119-то СОУ.

„ На някои места отдалеченото образование не се получава по стремежи метод. На други той се получава доста добре. Не е изключено този формат да продължи на някои места, само че в рационални граници “, счита Диян Стаматов.

В столичното 119-то СОУ от 120 учители 60 прекараха, 40 пожелаха да се имунизират. "Допускам, че броя ще се усили. Добре е да има повече информация за учителите, даже във формата на листовка, също така да им се даде право на избор. Мисля, че когато отмине първата вълна на имунизиране учители, страхът да се разсее. Учителите са знаещи хора и сигурно ще намерят вярното решение, когато преценяват. Всеки самичък ще избере ", сподели още Стаматов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР