Крайно време е, когато една политическа сила поеме ангажимент и

...
Крайно време е, когато една политическа сила поеме ангажимент и
Коментари Харесай

Д-р Ивайло Митковски : Ако отидем на предсрочни избори, причината ще е едно име - Бойко Борисов

Крайно време е, когато една политическа мощ поеме ангажимент и обещае нещо на своите гласоподаватели, незабавно след изборите да не се извърта съгласно конюнктурата и да прави безпринципни неща. Поели сме ангажимент, че коалиция и държавно управление с техния мандат няма по какъв начин да подкрепим. Преди няколко години хората излязоха на улицата и смъкнаха ГЕРБ от власт. За това време те не са се трансформирали по никакъв метод. Резултатите от изборите доведоха до това положение на Народното събрание, още при влизането си в Народно събрание се опитахме да преодолеем тази патова обстановка.

Това съобщи доктор Ивайло Митковски от " - " (ПП - ДБ) в студиото на предаването " Денят ON AIR " по телевизия Bulgaria ON AIR, който разяснява номинацията на Мария Габриел за министър председател от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили.

Той разясни, че е песимистичен към поддръжката на кандидатурата на Мария Габриел от водача на ЕНП Манфред Вебер. " Причината да сме в такава патова обстановка от няколко Народното събрание насам си има едно име - Бойко Борисов. Въртим се в кръг, може да се стигне до предварителни избори ", безапелационен бе гостът. 

Според него " виновните политически сили не желаят да има избори не тъй като се опасяват от тях, а тъй като би трябвало да се направи бюджет, само че друг на служебния кабинет. Не мога да си обясня какъв е този дебелоглав комисиите да не се структурират обикновено - да не им се изберат ръководители и зам.-председатели. Това е несериозно и още веднъж е по искане на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили ", посочи депутатът. От думите му стана ясно, че Политическа партия - Демократична България ще поддържа бюджета на Здравната каса, тъй като там са заложени нарастванията на заплатите и ще се облекчи закупуването на медицински произведения от пациентите

Д-р Митковски разяснява и тематиката към Пловдивския панаир. " Апелативната прокуратура е образувала досъдебно произвеждане против кмета на общината Иван Портних, тъй като не е извършил решение на общинския съвет да върне акциите на Панаира на страната ", разясни той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР