Крайно време е да се върне присъственото обучение. Това заяви

...
Крайно време е да се върне присъственото обучение. Това заяви
Коментари Харесай

Диян Стаматов: Почти година сме в дистанционен формат и всички се изморихме от този подход

" Крайно време е да се върне присъственото образование ". Това съобщи шефът на 119-о СУ в предаването “Лице в лице “ по БТВ. Той сподели още, че поддържа концепцията на здравното министерство да се провиснал първо ограниченията за обучение и спорт, тъй като “без тях за здраве не може да се мисли “.
“Не би трябвало да забравяме, че тъкмо здравните специалисти затвориха просветителната система при започване на март. Техен е рискът да върнат образованието още веднъж в редиците на естествения ход “, счита Стаматов. Според него всички избират присъствено образование. “Почти година сме в отдалечен формат и несъмнено всички се изморихме от този метод. Измориха се родителите, измориха се учениците и най-сетне се измориха и учителите “, споделя той.
 Диян Стаматов: Дистанционното образование у нас върви доста добре Диян Стаматов: Дистанционното образование у нас върви доста добре
В България отдалеченото образование върви доста добре в огромната част от учебните заведения. Това сподели в " Още от деня " по Българска национална телевизия шефът на столи...
Според Стаматов тук-там онлайн образованието е било извънредно дейно, до момента в който на други – не напълно. Въпреки това той добави, че някои от аспектите на отдалечения формат е добре да се запазят. По отношение на ниският интерес измежду учителите да се имунизират против новия ковид, Стаматов съобщи, че евентуално това ще се промени след първата вълна ваксинирани. “Няма по какъв начин 90 хиляди учители да се имунизират внезапно. Нормално е някой да се опасява и да не може да прояви това, което се чака от него “, сподели той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР