Крайно време е да се определи Лозан Панов – политик

...
Крайно време е да се определи Лозан Панов – политик
Коментари Харесай

Въпросителна с червен цвят! Лозан Панов – политик или магистрат е?

Крайно време е да се дефинира Лозан Панов – политик или магистрат е? Това разяснява в предаването " Денят онлайн " по Канал 3 журналистът Илиана Беновска.

По думите й би трябвало да се дефинира дали Лозан Панов ще прави втора " Да, България ", с която партия да се яви на мажоритарни избори.

" След мое питане по отношение на това дали е служил в армията, нямаше отговор от страна на Панов. Отговориха ми Борисов, всички президенти. Фактът, че не отговоря, задава въпросителна с червен цвят, която звъни. Автобиографията на Лозан Панов би трябвало да се види и ревизира, би трябвало да стане ясно с какви документи е кандидатствал за поста ръководител на Върховния касационен съд ", разяснява Беновска.

По думите й е получавала голям брой есемеси. " Получих есемес, който гласи " Лозан Панов...стой си добродушно у дома и не се занимавай с Лозан Панов. На служебния имейл се появи каскада от гнусни и цинични закани, не ми се видя безобидно, това е повода да подам сигнал до прокуратурата против Лозан Панов ", добави Илиана Беновска.

Според нея дейностите на Лозан Панов са обществено-морален проблем. " Желанието Панов да командва и да споделя какво да прави основният прокурор би трябвало да се спре ", означи Беновска.

Журналистът Ивайло Крачунов съобщи, че цирковете пред Висш съдебен съвет са дело на протестърите.

" Безобразията на Лозан Панов с политическите изявления не престават. Панов нарушава правилото на разделяне на управляващите и Конституцията. Той няма право да взе участие на партийно-политически мероприятия. Бяга от конкретиката на значимите въпроси. Все още не е дал отговор на оповестената фотография, на която участва със строителни бизнесмени ", разяснява Крачунов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР