Крайният защитник на Рома Бруно Перес бе изваден от групата

...
Крайният защитник на Рома Бруно Перес бе изваден от групата
Коментари Харесай

Хванатият с алкохол зад волана - вън от групата на Рома

Крайният бранител на Рома Бруно Перес бе изваден от групата за неделния турнирен мач против Беневенто от Серия А. Новината удостовери треньорът Еузебио Ди Франческо, който посочи, че наказването е поради пътния случай, в който играчът се замеси.

По-рано през седмицата бразилецът изпочупи лъскавото си Ламборгини, а при идването на пътна полиция бе открито, че е използвал алкохол. Това е втори пътен случай за бразилеца, откогато носи екипа на „ джалоросите”.

Катастрофилият от Рома загази поради алкохол

„ По мое мнение би трябвало да подходим към този случай по същия метод както и при този с Раджа Наинголан”, съобщи треньора, визирайки скандалното видео, в което Наинголан сподели по какъв начин пие и гуляе по Нова година.

„ Ние взехме решение да глобим Перес и да го извадим от състава за мача в неделя, тъкмо както действахме по отношение на Наинголан.”

„ Нужно е време да придадем на състава избран нрав. Надявам се това да е последният път, в който подхващаме сходни дейности, въпреки и такива съществени неточности да оказват помощ за израстването.”

„ Такива неща първо и на първо място не трябва да се случват, а също по този начин и да се повтарят отново”, добави Ди Франческо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР