Крайният защитник на Берое Милен Желев заяви, че макар равенството

...
Крайният защитник на Берое Милен Желев заяви, че макар равенството
Коментари Харесай

Национал от Берое: Съдията търсеше да изгони някой от нас

Крайният бранител на Берое Милен Желев съобщи, че въпреки равенството 0:0 на „ Герена” против Левски да не е чак толкоз неприятен резултат, несъмнено старозагорци имат защо да съжаляват. Според национала отборът на Александър Томаш е имал задоволително класа, с цел да измъкне победа, само че аленият картон на Педро Еуженио след почивката е повлиял съществено върху крайния излаз.

Камбуров: Свикнал съм да спечелвам на "Герена ", малко ме е гняв

„ Първо, желая да благопожелавам празника на всички българи, да им пожелая здраве, благополучие и всичко най-хубаво. Здрав мач стана, второто полувреме не знам за какво по този начин се прибрахме. Получихме червен картон. Все отново точка на „ Герена” не е толкоз зле”, сподели Желев.

„ Определено можем да играем „ катеначо”, стремим се да го вършим. В момента още построяваме нашия жанр. Рано или късно, нещата ще се получат.”

Томаш: Бяхме готови, виждам си тима

„ Не съм гледал обстановката с аления картон, Педро сподели, че е имало прикосновение. Ще я погледна по-късно. Мисля, че може да е малко преиграл, но съгласно мен съдията си търсеше да изгони някой от нас. Половината бяхме нашарени (с жълти картони – б.р.). В последна сметка, щом си тръгваме с точка, работата е окей.”

„ Първата задача бе да се класираме в шестицата, в този момент имаме нова цел – Лига Европа. Играем все по-добре с всеки мач. Ще се постараем.”

„ Надъхваш се, когато останеш с човек по-малко. Умората я имаше, времето също беше тежко. Показахме темперамент и че сме добър тим. Имахме класата да победим Левски и да ги догоним. Имахме офанзиви, в които с малко по-сносни отигравания щяхме да победим и да си тръгнем с триумф от „ Герена”, сподели още Желев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР