Крайният резултат от столичното дерби между Славия и Локомотив бе

...
Крайният резултат от столичното дерби между Славия и Локомотив бе
Коментари Харесай

Славия с остра декларация: Реферско безочие и наглост! Разгониха ни фамилията...

Крайният резултат от столичното дерби сред Славия и Локомотив бе решен от " VAR бусчето пред стадиона " и съдиите на терена, настояват " белите " след провалянето с 0:1 в петъчния дуел. В декларацията си те питат каква е задачата на системата за видеоповторения в България - да оказва помощ на футбола или да " оказва помощ на бездарници ".

Ръководителят на пресцентъра на Славия Борислав Константинов, който по свои думи е директен очевидец на множеството противоречиви моменти, разгласява мнението си за съдийската бригада на клубния уеб страница.

" Във футбола всички знаят какво е VAR (Video Assistant Referee), само че дали всички знаят какво е предназначението на този VAR? Извън България са наясно, в България явно не. Поне що се отнася до бригадата съдии от Варна - Красен Георгиев, основен, Христо Хаджийски и Красимир Атанасов, помагачи и Мартин Великов, четвърти, пристигнали в София на стадион " Локомотив " да късат нервите на треньори, играчи и аудитория, да объркат мач в елитната българска лига, да приберат таксите и да си отидат все едно нищо не е било. Те управляваха на терена столичното дерби Локомотив - Славия, двама обаче - Васимир Ел Хатиб и Димо Вълчев, скрити във VAR бусчето пред стадиона, взеха решение всичко и предрешиха крайния резултат. В името на справедливостта, несъмнено. Иначе по какъв начин други двама, тях пък никой даже не ги вижда тъй като са надалеч, чак в Будапеща са, непрекъснато ще настояват, че всичко с футболното съдийство у нас е наред. Унгарците Касай и Ринг, потенциали, които даже не знаят къде е Илиянци, с отдалеченото ръководят българските футболни съдии, редят съставите, въртят нарядите, подреждат реферите и оценителите им като кегли за боулинг и пълнят главите на шефовете в Бояна с ласкави мнения за работата си. И наивно, само че изобретателно изясняват живота с VAR! Сякаш против себе си имат единствено третокласници...
 Заги побесня и насмалко не наби основния арбитър
Заги побесня и насмалко не наби основния арбитър

Радо Станев избави Красен Георгиев от линч

Пак с VAR, все с този VAR! Защо са съдиите на терена тогава, защо са там, в случай че не могат трима по едно и също време - основен, помощник и четвърти, на три метра от случката да преценяват в точния момент дали има нарушаване, или не? И цели 57 секунди по-късно да изискат подпомагане от сътрудниците си в буса да " чекират " гола на Славия. И да разгонят семейството на този 110-годишен тим, който разчита единствено на себе си и на моженето си на игрището за прекосяване по трасето, наричано български футбол. Превърнат към този момент в мочурище, от което измъкването става единствено със съдии или рядко и инцидентно с Божия помощ.

Варненската бригада пред очите на публиката разкри какво в България е предназначението на VAR - безспорно да избавя бездарните съдии от ниски оценки и да прикрива услужливите, страхливи и напористи млади мушмороци по пътя им нагоре в ранглистите на БФС. Главният Красен Георгиев наказа с картон - жълт, треньора Загорчич. Само за това, че се е осмелил да го попита да се подиграва на Славия ли е пристигнал. Аз бях до двамата. И чух репликите, и видях очите на съдията, и самодоволното му изражение на човек, който е надълбоко уверен, че единствено той може да санкционира.

Съдии като тези от Варна, които 14 минути при мразовит вятър държаха потни играчите на терена да чакат димът от военната димка, задействана от почитатели на Локомотив, да се разсее, тъй като димът закривал камерата и те, съдиите, не можели без нея да преценят има ли засада, или не, начаса са длъжни да съблекат екипите и да ги върнат дружно със свирките на двойката от Будапеща. Поне от позор пред тези, които видяха какво се назовава реферско безсрамие и безочливост ", написа той.
 Локомотив (София) - Славия 1:0 в мач от efbet Лига
Неочакван поврат на ориста подари Локомотив с победа в дребната софийска класика

Гол на Карлос Франса реши прочувственото дерби със Славия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР