Крайният бранител на Ливърпул – Трент Александър-Арнолд, може без да

...
Крайният бранител на Ливърпул – Трент Александър-Арнолд, може без да
Коментари Харесай

Трент рискува наказание заради празнуването с Ман Сити

Крайният защитник на Ливърпул – Трент Александър-Арнолд, може без да желае да се сложи в комплицирана обстановка след насладата си при маркирания гол в дербито против Манчестър Сити миналата събота (1:1). Вицекапитанът на „ алените “ изравни резултата през второто полувреме, откакто през първата част Ерлинг Халанд вкара 50-ия си гол във Висшата лига, давайки задатък на настоящия британски първенец.

След попадението си британският футболист се насочи към секция с почитатели на домакините и постави демонстративно пръста си пред устата, призовавайки почитателите да запазят тишина. “Винаги е добре да празнуваш пред почитателите на противника, защото всички лица са в действителност занимателни “, сподели Трент по тематиката.

Реферът Крис Кавана реши да не санкционира играча за насладата му на „ Етихад “, но „ Правило 12 “ от интернационалния устав написа, че за подобен жест даден футболист може да бъде осъден поради провокативни дейности.

Именно вследствие на това ФА може да приложи глоба по отношение на водача в защитата на Ливърпул и той може да понесе наказване да не играе в избрани мачове, както и финансова санкция.

Равенството в събота прекрати серията на Ман Сити от 23 следващи мача с победи във всички шампионати, когато отборът семейства.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР