Крайният бранител на Левски Патрик-Габриел Галчев сподели каква е атмосферата

...
Крайният бранител на Левски Патрик-Габриел Галчев сподели каква е атмосферата
Коментари Харесай

Патрик-Габриел Галчев: Станимир Стоилов не ни оставя да дишаме, имаме шансове срещу ПАОК

Крайният защитник на Левски Патрик-Габриел Галчев показа каква е атмосферата в тима и по какъв начин върви подготовката за новия сезон. Защитникът приказва още за тренировките на Мъри Стоилов, както и какви са упованията му за идните мачове с ПАОК.

Ето какво съобщи Галчев пред клубната телевизия:

" Чувствам се добре, всичко върви по проект, добре съм кондеционно и продължаваме да се готвим. Липсваха ми всички, ние сме един добър колектив и се веселя, че се завърнах толкоз бързо.

Новите са страхотни футболисти, изключително Попов. Ще вдигнат класата на тима и се надявам през новия сезон да се представим доста по-добре. Ивелин се пробва да ни помогне на всички нас младите, по какъвто се може метод.
 Филип Кръстев преподписва с Левски до часове
Филип Кръстев преподписва с Левски до часове

Халфът ще остане на " Герена " още една година

Липсваха ми тренировките на Станимир Стоилов. Това е нещо доста огромно за нас младите да имаме треньор като него. Винаги ни направлява и постоянно ни споделя елементи, в никакъв случай не ни остава да дишаме, както се споделя.

Всички сме подготвени за упованията на почитателите, щом сме в тази съблекалня би трябвало да сме подготвени.

Ще бъде тежък мач против ПАОК, това е огромен тим, един от най-хубавите в Гърция. Има опит в евротурнитие, само че ние имаме възможностите и можем да продължим напред.

Нека почитателите да не престават да ни поддържат. Ние сме им доста признателни и им поисквам да са живи и здрави ", съобщи Галчев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР