Краят настъпи официално – певицата Мария се разделя с Мирослав

...
Краят настъпи официално – певицата Мария се разделя с Мирослав
Коментари Харесай

Краят настъпи официално: Мария и Мирослав се развеждат

Краят настъпи публично – певицата Мария се разделя с Мирослав Соколов. Източници настояват, че тя е подала молба за бракоразвод.

Жестоко счепкване преди месеци ги раздели за малко. Двамата обаче се събраха. Ала спокойствието не търпя дълго. Раздялата този път е дефинитивна

Крахът на връзките им може да бъде видян даже м обществените мрежи

Мария е изтрила всички общи фотоси с Мирослав. Тя даже към този момент не се показва с семейството Соколова. На почитателите й пък им направи усещане, че брачният партньор й не беше в публиката за поддръжка по време на първия й лайф в „ Като две капки вода “.

Мария и Мирослав имат трагична връзка. Те няколко пъти се разделят, като един път Соколов даже е задържан. Певицата подаде сигнал за домашно принуждение, който в следствие отдръпна.

Това е трети бракоразвод за Мария

С първия й брачен партньор Митко Андонов, от който има щерка, певицата се разведе след изневери от негова страна. През 2015-а последва женитба с милионера Християн Гущеров, само че 3 години по-късно и тази приказка завърши.

Последните дни са изключително тежки за Мария. Изпълнителката взе участие в предаването „ Като две капки вода “, където провокира насмешки още с първото си показване. В мрежите се завъртя клип от подготовката й, а потребителите не стопират да се подиграват на музикалните й сподобности.

Източник: HotArena
Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР