Краят на сезона в тениса наближава, а с това идва

...
Краят на сезона в тениса наближава, а с това идва
Коментари Харесай

Имиграционен адвокат: Джокович има добри шансове за виза, ако реши да участва на Australian Open

Краят на сезона в тениса наближава, а с това идва време за подготовка и на идната акция, която по традиция бележи началото си с Откритото състезание на Австралия. Логично това повдигна тематиката с присъединяване на Новак Джокович след миналогодишното оскърбление, на което бе подложен, когато бе изпъден от страната поради имунизационния си статут. Прогнозите обаче в този момент са, че сърбинът няма да срещне същите проблеми. Имиграционен юрист от Мелбърн приказва пред Associated Press, с цел да даде прогнозата си, че „ Ноле “ би имал положителни шансове за приемане на виза.

Твърди се, че тенис звездата просто би трябвало да подаде нужното заявление, тъй като 12 месеца по-късно COVID-19 ситуацията в Австралия, а и по света към този момент е надалеч по-спокойна, въпреки към момента от Международната здравна организация да не бързат с оповестяването на края за пандемията.

Властите в страната декларират, че ще преглеждат всяка кандидатура за виза поотделно, с цел да се преценят рисковете, които крие всеки човек с аргументите за визитата си.

Новак Джокович към момента не е коментирал тематиката и ще е любопитно да разберем дали е преглътнал обидата при предходния шампионат, тъй като имиджът му тогава пострада съществено.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР