Краят на седмицата ще ни предложи кулминацията на турнирите в

...
Краят на седмицата ще ни предложи кулминацията на турнирите в
Коментари Харесай

Ден за финали: Коментирайте днешните мачове


Краят на седмицата ще ни предложи кулминационната точка на шампионатите в Монреал и Торонто, както и още един мач за трофей с българско присъединяване. В 23:00 ч. Хуберт Хуркач ще се изправи против Пабло Кареньо-Буста в мача за купата в Монреал. Полякът преследва втория си Мастърс трофей, до момента в който бронзовият медалист от Олимпиадата в Токио ще играе на първия си край на равнище ATP 1000.

Междувременно в Торонто Симона Халеп ще опита да стигне до третия си трофей от National Bank Open. Срещу нея се изправя сензацията на шампионата Беатрис Хадад Мая, която стана първата бразилка, достигнала до WTA 1000 край. Двубоят е плануван за 20:30 ч.

В днешния ден ще забележим и мач за купа с присъединяване на една от водещите ни тенисистки. Гергана Топалова е единствено на една победа от втори следващ ITF трофей, като нейна съперничка на финала на W25 шампионата в Парну ще бъде международната №334 Вероника Фалковска. Двубоят е плануван за 11:00 ч.

Днес ще се изиграят и първите два мача от главната скица на Мастърс шампионата в Синсинати. Ботик ван де Зандсхулп ще се изправи против Максим Креси, а Николоз Басилашвили ще опита да преодолее участващия с „уайлд кард“ Макензи Макдоналд.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР