Краят на Седмицата на модата в Ню Йорк официално беше

...
Краят на Седмицата на модата в Ню Йорк официално беше
Коментари Харесай

Безкрайно дългите секси крака на Жизел Бюндхен

Краят на Седмицата на модата в Ню Йорк публично беше комплициран през вчерашния ден, 13 септември. По време на годишното събитие акцент, напълно естествено, са тоалетите, с които звездите се надпреварват да притеглят внимание.
 Жизел Бюндхен съвсем година след раздялата - страда ли още по някогашния си Том Брейди
Страда ли още по Том Брейди Жизел Бюндхен

Почти година след раздялата моделът още е сама

Вече видяхме няколко предизвикателни визии, в това число тези на,  и. Не бихме пропуснали обаче и Жизел Бюндхен, която ни потвърждава, че може и към този момент да не е толкоз дейна в кариерата си на модел, само че към момента е част от стилния свят и в крайник с трендовете.

Една от трендовете, които от известно време към този момент се следи и от ден на ден звезди очевидно харесват, е носенето на облекло без долна част, било то панталон или пола. И точно по този начин Жизел Бюндхен се е появила на събитие на марката за дънкови облекла Frame, написа британският Vogue.

Моделът е била облечена само с дънково яке в размер XXL, което ѝ стои като рокля. Него е съчетала с обувки вид сабо на висок ток, с цел да придаде на визията още по-небрежен, само че въпреки всичко моден тип. Няма по какъв начин да не отбележим обаче и изкусителните крайници на Жизел Бюндхен.

Що се отнася пък до наклонността за носенето на тоалети без панталон или пола, тя може и да звучи смела и провокативна, само че като се замислим, не ни се коства доста по-различна от носенето на рокля. И все пак за сходни визии, които безспорно притеглят погледи, се изисква доза смелост.
 Патрисия и Жизел Бюндхен - всичко, което знаем за връзката им
Всичко, което знаем за връзката сред Патрисия и Жизел Бюндхен

Най-близки и правилни приятелки

Така да вземем за пример преди седмица  се появи във Венеция, облечена единствено с жилетка, долно долни дрехи и чорапогащник. И това нейно решение надали е останало неусетно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР