Краят на ноември е най-добрият момент да си купим фитнес

...
Краят на ноември е най-добрият момент да си купим фитнес
Коментари Харесай

Сега е най-добрият момент да тръгнем на фитнес


Краят на ноември е най-хубавият миг да си купим фитнес карта и да стартираме в действителност да я използваме, а не просто да я държим в портфейла си, споделят от Men`s Health.

Декември е необикновен месец, който постоянно се изтъркулва бързо, изпълнен е със фамилни сбирки, проекти за Нова година, само че рядко с размишления за спорт.

Именно това е повода да не чакаме до тогава или до януари, когато много хора вземат решение да горят коледните мазнини.

 Снимка 391871

Сега е и моментът, в който организмът ни включва на по-бавна скорост за зимата и стартира да ни топли с спомагателни мазнини.

Ако стартираме с постоянни тренировки занапред, метаболизмът ни ще набере скорост до Коледа и празничната софра ще се отрази доста по-малко на тежестта и визията ни.

 Какво се случва с мазнините, когато отслабнем
Какво се случва с мазнините, когато отслабнем

Наистина ли се трансформират в сила

Коледните пържоли няма да ни се костват като отбивка от диетата, а като заслужена протеинова премия за всички старания във фитнеса през предходния месец - отличен миг да качим малко маса, която да почистим до март.

 Снимка 391869

Декември е месец, в който фитнесите са празни и можем обезпокоявано да позаякнем, тъй че да не изглеждаме неуместно слаби в очите на всички, които ще се изсипят в залата след Нова година.

Времето преди Коледа пък е и подобаващ миг за намиране на понижения при спортните артикули и питателните добавки, които нормално се търгуват със сериозна надценка.

 Да спортуваме отвън фитнеса
Да спортуваме отвън фитнеса

Три тренировки, които да вършим на всички места и когато и да е
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР