Краят на настоящата календарна година все повече наближава, което означава,

...
Краят на настоящата календарна година все повече наближава, което означава,
Коментари Харесай

Време е за шоу: Започва битката на осемте най-добри жени за сезона

Краят на актуалната календарна година от ден на ден наближава, което значи, че не остава доста време и до края на тенис сезона. Само няколко дни ни разделят от началото на Финалите на WTA, в които присъединяване ще вземат най-хубавите осем състезателки за годината. През този сезон конкуренцията още веднъж смени своята локация и ще се организира в американския град Форт Уърт в щата Тексас сред 31 октомври и 7 ноември. 

През вчерашния ден пък бе изтеглен и жребият за идната конкуренция, като осемте участнички бяха разграничени в две групи, носещи имената на Трейси Остин и Нанси Ричи. Водачка в едната група е Ига Шьонтек, до момента в който другата е предвождана от Онс Жабер. Любопитен факт е, че единствено три от тенисистките, взели участие през предходната година, съумяха да си завоюват място и в тазгодишното издание - Ига Швьонтек, Мария Сакари и Арина Сабаленка, до момента в който всички останали състезателки ще създадат своя дебют в конкуренцията.

Пълният чоп за Финалите на WTA:

Сингъл: 

Група " Трейси Остин ":
Ига ШвьонтекКори ГофКаролин ГарсияДария Касаткина
Група " Нанси Ричи ":
Онс ЖаберДжесика ПегулаМария Сакари Арина Сабаленка
Двойки: 

Група " Роузи Касалс ":
Барбора Крейчикова/Катерина СиняковаКори Гоф/Джесика ПегулаЮфан Шу/Жаошуан ЯнДезире Кравчик/Деми Шуурс
Група " Пам Шрийвър ":
Габриела Дабровски/Джулияна ОлмосВероника Кудерметова/Елизе МертенсЛюдмила Киченок/Йелена ОстапенкоАнна Данилина/Беатрис Хадад Мая
 

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР