Краят на лятото и връщането към учебната програма тази година

...
Краят на лятото и връщането към учебната програма тази година
Коментари Харесай

По-забавно връщане към учебната година с предложения от Huawei във VIVACOM

Краят на лятото и връщането към образователната стратегия тази година ще са по-приятни и мечтани с новите оферти на Huawei, които могат да бъдат открити на уеб страницата или в магазините на VIVACOM от през днешния ден.

Специално за учениците двата модела Huawei P30 lite и Huawei P Smart Z са в комплект с Huawei Sport Bluetooth Headphones.

Слушалките са безжични, леки и комфортни и са направени по този начин, че да пасват оптимално на формата на ухото. Съвместими са с всички Android & iOS устройства, поддържащи Bluetooth Magnetic, а батерията им устоя до 11 часа възпроизвеждане и до 10 дни в режим на изчакване.



Huawei Sport Bluetooth Headphones се свързват незабавно и са основани особено за спортни интензивности.

Първото устройство, към което са подарък, е Huawei Р30 Lite. Той има напълно нов 6,15” FHD Dewdrop екран, който е планиран да бъде по-щадящ за по-голям комфорт на очите.

Моделът разполага с три разнообразни задни камери - широкоъгълна камера 48MP, ултра широкоъгълна камера 8 MP, боке камера 2 MP и мълния, като това комбиниране улавя идеалния кадър във всеки един миг, а за феновете на селфитата Huawei P30 lite предлага 24MP селфи камера.

Смартфонът поддържа 4G Voice и WiFi Voice, има грациозен и моден дизайн и се предлага в три атрактивни цвята – Midnight Black, Peacock Blue и Pearl White на цена от 20,98 лева с проект SMART XL.


Другият смарт телефон, с който вървят в комплект Huawei Sport Bluetooth Headphones е Huawei P Smart Z. Той е с 6.59” Ultra FullView екран, който дава ултра необятен екран без никакъв разрез.

Моделът разполага с автоматизирано изскачащата 16-мегапикселова предна камера с вграден изкуствен интелект, а главната камера разпознава 22 категории и над 500 подиуми в действително време. Дизайнът на Huawei P Smart Z е с отражения и отличаваща разграничителна линия.

Той поддържа 4G Voice и се предлага в 3 извънредни цвята - наследник, черен и зелен на цена от 13,98 лева с проект SMART XL.

За учениците и студентите, които избират да учат онлайн и да търсят източници на информацията в мрежата, компанията предлага таблет Huawei MediaPad T5 с 10.1-инчов екран и съответствие на екрана 16:10.

Моделът е с 8-ядрен процесор Kirin 659, консумиращ по-малко сила, вътрешна памет - 16GB и RAM памет - 2GB.


Huawei MediaPad T5 е оборудван и с технологията Huawei Histen с двойни представители за висококачествено възпроизвеждане на звука и идва в комплект с бежов flipcover. Таблетът се предлага на цена от 9,98 лева с проект i-Traffic XL+.

За най-активните консуматори, които желаят да запазят положителната си физическа форма и през новата образователна година, подобаващ аксесоар е Huawei Watch GT Active.

Часовникът е грациозен, хубав и извънредно здрав с помощта на карбоновото си покритие. Батерията му устоя 2 седмици живот и е водоустойчив до 50 метра дълбочина.


Huawei Watch GT Active употребява технология за мониторинг на сърдечния темп и води статистика за качеството на съня. Той дава елементарен и бърз достъп до известията, диалозите и GPS местоположението и е комфортен за премерване на крачки и следене на обездвижването.

Huawei Watch GT Active е с подарък спомагателна каишка в оранжев цвят на цена от 7,98 лева с тарифен проект SMART XL.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР