Краят на календарната година е времето, в което играчите се

...
Краят на календарната година е времето, в което играчите се
Коментари Харесай

За девети пореден път: Индиън Уелс оглави категорията за най-добър Мастърс

Краят на календарната година е времето, в което играчите се готвят за новия сезон и си почиват от миналия подобен. От АТП не си почиват и годишно раздават награди в разнообразни области. Тази година не прави изключение и през днешния ден оповестиха най-хубавите съревнования измежду сериите Мастърс 1000, АТП 500 и АТП 250.

За девети следващ път Индиън Уелс бе определен за най-хубав Мастърс шампионат. Намиращата се в калифорнийската пустиня конкуренция, предлага първокласни съоражения за тенис и развлечения и не е изненада, че точно той е първенец девет години подред.

„ За нас е чест да забележим играчите на ATP още веднъж да гласоподават Индиън Уелс за тяхна обичана спирка на равнище 1000 за годината “, сподели шефът на шампионата Томи Хаас. „ Тази премия отразява всеотдайната поддръжка от целия наш прелестен турнирен личен състав, доброволци, почитатели и толкоз доста други, които вдъхват живот на BNP Paribas Open всяка година и способстват за устойчивия триумф на нашето само по рода си събитие. “
През настоящият сезон Карлос Алкараз победи с оценката в конкуренцията, а на двойки с купата се поздравиха Рохан Бопана и Матю Ебдън.

Сходно на Индиън Уелс, Куинс Клъб продължава да бъде победител в тази класацията за най-хубав АТП 500 шампионат. Това е пето отличие за конкуренцията след тези през 2015, 2016, 2018 и 2022 година. Алкараз сходно на Индиън Уелс и тук завоюва купата през сегашния сезон, а на двойки победиха Иван Додиг и Остин Крайчек.

„ Изключително сме щастливи, че още веднъж бяхме определени за ATP 500 Турнир на годината от играчите тази година “, сподели Крис Полард, шеф на шампионата по цифрови технологии, технологии и събития.

Единствената смяна на върха е тази, където Бащад измества шампионата в Доха, който е спечелилият от предходната година. През тази година Nordea Open празнува 75 години от основаването си и тази премия ще бъде още по-специална за шампионата в шведския град. Надпреварата бе избирана 11 следващи пъти за шампионат на годината в интервала 2002-2011 година Титлите на сингъл и на двойки през 2023 година бяха надлежно Андрей Рубльов и Гонсало Ескобар и Александър Недовиесов.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР