Краят на годината няма да бъде лесен за кралица Елизабет

...
Краят на годината няма да бъде лесен за кралица Елизабет
Коментари Харесай

Кралската гвардия на Великобритания се забърка в наркоскандал

Краят на годината няма да бъде елементарен за кралица Елизабет II. Освен с професионалните си отговорности, кралицата би трябвало да се оправя и с проблемите в армията си. Според „Дейли мейл“ няколко бойци са подвластни на наркотична взаимозависимост. Това са посочили проби за канабис и кокаин, които са били позитивни, написа.

„Работата в Кралската армия е привилегия. Ние сме в най-висшия полк на армията и поддържаме близки връзки с кралското семейство“, изясни командващ офицер за „Дейли мейл“. „Всеки боец, който не съблюдава разпоредбите, открити от полка, ще бъде уволнен. Няма втори шанс“.

Въпреки многото предизвестия, някои очевидно не са ги приели съществено. „Всички млади бойци би трябвало да бъдат деликатни, когато са на празненства. Пиенето на алкохол като опрощение за приложимост на опиати няма да попречи да изгубят работата си“, сподели същият източник.

Не за първи път кралската армия страда поради прецизните правила. През 2011 година един от нейните членове се оплака от държанието на Кейт Мидълтън и принц Уилям. „Те минаха около мен и извърнаха главата си в противоположната посока. Много жалко! Не съм задоволително добър за тях?!“. Коментари, които му доведоха уволняване.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР