Краят на годината е време за равносметка на изминалите 365

...
Краят на годината е време за равносметка на изминалите 365
Коментари Харесай

Apple, iOS и най-популярните приложения за 2019 г.

Краят на годината е време за равносметка на миналите 365 дни.

Като се има поради, че доста от нас прекарват голяма част от тези 365 дни вперили взор в смарт телефоните си, би било рационално да разгледаме кои са приложенията, с които сме прекарали най-вече време.

В съответния случай приказваме за iOS приложения, само че сме сигурни, че напълно скоро и Гугъл ще показват сходни данни за тяхната екосистема.

Статистиките на Apple сочат, че притежателите на iOS устройства са прекарвали най-вече време с YouTube, Instagram, Snapchat, TikTok и Messenger.

Изненадващо или не Фейсбук не попада в класацията на петте най-популярни приложения тази година, до момента в който относително новото приложение за видео шерване TikTok се намества измежду водачите.

На шесто и седмо място са Gmail и Netflix, и чак след тях идва приложението на Марк Зукърбърг.

На девето и десето място са респективно Гугъл Maps и Amazon, като компанията на Джеф Безос за първи път влиза в челната десетка на най-популярни приложения.

Що се отнася до игри, най-популярна измежду iOS потребителите е била Mario Kart Tour, която измества Fortnite от челното място.

Въпреки известността си Fortnite е на осмо място, а в топ пет се подреждат респективно Color Bump 3D, aquapark.io, Call of Duty: Mobile и BitLife - Life Simulator. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР