Краят на годината е специален период в живота на всеки

...
Краят на годината е специален период в живота на всеки
Коментари Харесай

Тамара Глоба: Три зодии ще се радват на щастие и пари до дни

Краят на годината е специфичен интервал в живота на всеки човек. А желанието му да разбере какво ще се случи в този миг е изцяло разбираемо и разумно целесъобразно.

 

Руската астроложка Тамара Глоба разкри какъв ще бъде този интервал и какви събития ще се случат. Астроложката дава и потребни рекомендации, които ще ви оказват помощ да се справите с компликациите, написа jenata.blitz.bg.

Ето за какви непредвидени изненади би трябвало да се приготви всеки знак от Зодиака и по какъв начин, в случай че е належащо, да се защищити от отрицателни последствия: 

 

Овен

Нещата в любовен проект не са толкоз елементарни. Внимавайте с думите, някои изречени неща могат да наранят или обидят половинката ви. Търпението и умеенето да изслушвате ще ви бъдат единствено от изгода. А умеенето да обръщате внимание на колегата си ще ви избави от ненужни проблеми.

 

Във финансов проект се откриват нови благоприятни условия за печелене на пари. Оценете ги вярно въз основа на уменията си и преценете следствията. Не подценявайте пътуванията. В множеството случаи те дават обещание позитивни промени.

 

Обърнете повече внимание на здравето си. Не бива да се доверявате сляпо на силата и издръжливостта си. Ако усетите признаци на заболяване, консултирайте се с доктор. Възможни са контузии на главата, по тази причина внимавайте с евентуално рисковите дейности.

 

Периодът дава обещание промени и нови благоприятни условия. Най-важното е да бъдете внимателни, когато пробвате да постигнете задачите си. Не полагайте прекомерно доста старания за неща, които не си заслужават.

Възможно е да зародят проблеми с приятелите. Част от тях може да се окажат не такива, за каквито сте ги считали.

 

Телец

Фокусирайте се върху фамилните полезности. Романтиката, грижата и вниманието ще укрепят връзките ви. Тези, които към момента не са обвързани, имат късмет да получат предложение за брак.

През декември са вероятни пътувания и спомагателни доходи. Желанието да действате и да се измененията в позитивна посока, да вършите работата си качествено са верния път, който ще ви води до триумфа.

 

Възможни са редица непланирани финансови загуби. Желанието да извършите всичко едновременно, без да отделяте време за отмора, може да окаже негативно влияние върху здравето ви, по тази причина не забравяйте да редувате работата с отмора. Само по този начин ще съумеете да възстановите изразходваната сила.

 

Бързането е огромен проблем, от който би трябвало да се откажете. По-добре е да взимате решения въз основа на логиката. Прекомерното изложение на страсти ви забавя.

 

Нещата, които сте възнамерявали, може и да не се осъществят, само че това не трябва да ви обезсърчава. Като цяло астрологичната прогноза на Тамара Глоба за декември се характеризира като удобна.

 

Близнаци

Близките ви може да изпаднат в обстановка, в която да се нуждаят от ваша помощ. Събитията в фамилията ще ви създадат по-щастливи.

Във финансов проект са вероятни незначителни проблеми. При предприемането на дейности, ориентирани към попълване на загубата на средства, се чакат компликации, само че няма причина да се отчайвате. Положените старания ще си заслужават.

 

Най-важното е да подхождате рационално и да се отнасяте към всичко рационално, без да се поддавате на моментни прочувствени импулси.

Обърнете повече внимание на здравето си. В гонене на материалното благосъстояние то може да се утежни съществено. Периодът е подобаващ най-накрая да започнете да спортувате.

 

Време е да научите нови неща, да четете потребна литература. Физическата интензивност и любовта към живота ще ви оказват помощ да преодолеете трудностите. Новите познания, които придобиете, ще ви бъдат от изгода в дълготраен проект.

 

Рак

Очаква се попълнение в фамилията. Не забравяйте да радвате обичания си с дарове - дребните жестове на внимание ще укрепят връзката ви. Не хабете силата си в разногласия и пробвайте да извършите първата крачка към помиряването.

 

През декември пред вас ще се открият непредвидени благоприятни условия за доходи. В началото може и да не носят доста пари, само че в дълготраен проект това е благонадежден вид.

 

Съдбата ще ви предложи ефикасни способи за печелене на пари, само че би трябвало да сте доста деликатни, тъй като съществува риск от непредвидени разноски.

 

Няма потребност да се претоварвате ненужно. Доброто здраве изисква и отмора.

 

Първоначално събитията няма да са толкоз удобни, само че след известно време ще получите отплата и животът ви ще се усъвършенства. Не са изключени офанзиви от дългогодишни врагове. Трябва да сте деликатни и с приятелите. Прекомерното доверие ще работи против вас.

Като цяло астрологичната прогноза от Тамара Глоба е удобна, краят на месеца се обрисува като сполучлив.

 

Лъв

Очертават се компликации в връзките с колегата под формата на кавги за дреболии и общо неодобрение един от различен. Най-важното е да идентифицирате аргументите и да умеете да отстъпвате. Подкрепата и положителните думи, изречени в точния момент, са значими.

 

Изпитанията единствено ще укрепят любовта ви.

На хоризонта се задават нови благоприятни условия. Предстои ви сложен, само че работлив път. Финансовият триумф ще пристигна ненадейно и в точния момент. Миналите инициативи ще стартират да дават плодове. Новите запознанства и вероятности ще се окажат навременни.

Ще би трябвало да работите интензивно, само че резултатът ще си заслужава.

Заради нервни прекарвания крепкото ви досега здраве ще стартира да страда. Поддържането на тялото в добра форма и заниманията със спорт ще ви оказват помощ да станете по-добри както физически, по този начин и душевен.

 

Просперитетът ще пристигна през втората половина на месеца. Резултатът ще окаже въздействие върху идващите събития в живота ви.

Уменията да изслушвате и да си вършиме изводи ще са ви единствено от изгода и ще ви донесе триумф.

 

Дева

Нови хора, нови запознанства. Декември ще е интервал за основаване на нови или подсилване на остарели връзки. Поддържайте връзка с приятелите и сътрудниците, само че не забравяйте и колегата си. Подаръците, направени в точния момент, ще укрепят доверието.

 

По-добре е да спестите пари и да отложите плануваното пътешестване за по-късно. Този интервал от време не е удобен за сходни неща.

Творческият метод към живота ще ви донесе финансово и психическо благоденствие. Важно е да се обкръжите с дейни хора - дружно с тях ще постигнете триумф.

 

По-добре е да отдадете желание на остарялата си работа. Търсенето на ново място ще се забави, а финансовите загуби ще бъдат непоправими.

 

Здравето няма да окаже мощно въздействие върху плануваните от вас събития. Обърнете внимание на вярното хранене, това ще ви защищити от вероятни проблеми. Менюто ви би трябвало да е питателно и уравновесено.

 

Декември ще е положително време за извършване на покупки. Очакват се промени в живота, по-голямата част от които ще са с позитивен темперамент. Добре е да ги вземете поради и да създадете нови запознанства, които ще ви оказват помощ в бъдеще.

 

Общуването в добра среда ще ви направи по-добър човек. Стремежът към самоусъвършенстване е пътят към бързия триумф.

 

Везни

Ще се радвате на поддръжка и грижи. Важно е да забелязвате в точния момент намеците на колегата си и да покажете внимание. Ходенето на кино и взаимните разходки ще бъдат потребни за подсилване на връзките ви.

 

Декември е най-правилното време да реализирате проектите, които имате отдавна. Търпението, постоянството и способността да учите бързо ще ви донесат триумф.

 

Началото и краят на месеца се обрисуват много сложни във финансов проект, само че с подобаваща поддръжка от другари и родственици ще се справите с това. Най-важното е да вярвате в себе си.

 

Очертават се неприятности с нервната система - паниките и неналичието на сън ще се отразят отрицателно на здравето ви. Погрижете се за себе си, прекарвайте повече време с другари и се занимавайте с физическа интензивност.

 

Добър интервал за четене на литература и започване на медитативни практики. Комплексните извършения освен ще подобрят здравето ви, само че и ще ви оказват помощ в по-късен стадий от живота.

 

Трудностите, с които ще се сблъскате, са неизбежни, само че ще бъдат елементарно преодолими. Трябва да изчакате подобаващия миг и да започнете да предприемате дейни дейности - това е добра тактичност да постигнете задачите си.

 

Важно е да подберете верните хора в екипа си и да действате, без да отлагате нещата.

 

Скорпион

Топлите сантиментални връзки с колегата ви ще прибавят убеденост в бъдещето. Не забравяйте за дреболиите и непредвидените дарове. Партньорът ви ще хареса приятните изненади.

 

Финансовите планове, свързани с работата ви, ще се окажат потребни. Упоритият труд и постоянството ще ви оказват помощ да постигнете триумф. Обърнете внимание на съперниците си - това е подобаващият миг да ги отстраните от пътя си.

 

В здравословен проект през декември изненади не се чакат. Тялото ви ще ви благодари, в случай че обърнете внимание на здравословното хранене и упражненията.

 

Въпреки че през декември не се обрисуват огромни проблеми, не би трябвало да се отпускате. Обърнете внимание на околните и приятелите си, те го заслужават. Усъвършенствайте се, спортувайте и четете потребна литература.

 

Стрелец

Време е с половинката си да заминете на екскурзия в чужбина. Очакват ви нови прекарвания и укрепване на връзката. Декември е време за романтика, нов живот и незабравими прекарвания, които ще създадат по-добър човек.

 

До края на годината би трябвало да завършите всички стартирани каузи. Желанието за смяна на средата е оправдано, само че помислете и за финансите. По-добре е да обърнете огромно внимание на спестяването на пари. Може да се окаже по този начин, че да не разполагате със средства, тъкмо когато са ви най-нужни.

 

Не забравяйте да пазите здравето си. Особено в този интервал всяко ваше деяние би трябвало да е съобразено с опциите на организма ви.

Няма потребност да се състезавате - бавният прогрес ще улесни живота ви. Но не трябва и да се бавите прекомерно доста. Всяка стъпка, която предприемате, би трябвало да бъде добре преценена и авансово премислена.

 

Периодът е удобен, само че би трябвало да пестите средства. Компетентното обмисляне ще даде мечтаните резултати.

 

Не пропускайте шанса си да се реализирате. Самоусъвършенстването ще ви помогне да спечелите в дълготраен проект. Отчитайте ситуационните опасности и мислете деликатно, преди да вземете решение, като авансово притеглите всички плюсове и минуси.

Козирог

Труден интервал за започване или подсилване на връзки. Всеки ще дърпа към себе си, по тази причина е значимо разберете колегата си и, в случай че е належащо, да отстъпите. Егоцентризмът ще докара до отрицателни последствия.

Финансовите загуби първоначално и средата на месеца ще ударят мощно портфейла ви. Трябва да планирате разноските си по подобен метод, че да се предпазите от загуби. Близките ви ще ви окажат поддръжка, в случай че се обърнете към тях.

 

Добрата облага е допустима единствено с доста старания и старание. В преследването ѝ обаче не забравяйте и за здравето си. Финансовите разноски ще бъдат свързани с лекуване.

 

Обърнете внимание на сърдечно-съдовата система – тя е най-слабото ви място през този интервал. Укрепващият спорт ще ви помогне да се предпазите от изненади.

 

Месецът за вас ще е цялостен с промени. Чак в края на декември ще намерите непоклатимост и нравствен покой. Най-важното е да не се отказвате и да преодолявате трудностите. С старание ще постигнете огромни резултати.

 

Потърсете поддръжка от другари и родственици - всяка помощ ще бъде своевременна.

 

Водолей

Подходящото време да започнете нова връзка или да сключите брак. Периодът дава обещание доста сантиментални вечери.

Време е авансово плануваните промени да се трансфорат в действителност. Ако не сте удовлетворени от настоящето положение на нещата, сменете работата си. Печеленето на пари не е огромен проблем – всичко ще се получава изненадващо елементарно. Хората, с които работите, ще ви окажат поддръжка в начинанията.

 

През декември са вероятни разтърсвания в персонален проект. Успехът идва с цената на личното ви здраве. Близките ви също ще се усещат зле.

Обърнете внимание на душевните си прекарвания. Медитацията и слушането на спокойна музика ще ви оказват помощ да се справите с това.

Очаква ви интервал на нови запознанства. Приятелите и познатите ще ви оказват помощ в начинанията.

 

Риби

Декември не е най-хубавото време за срещи и запознанства. Подходящ е обаче за подсилване на връзката. Неочакваните дарове, сантименталният метод и приятните изненади ще ви оказват помощ да постигнете взаимно съгласие и естетика.

 

Очакват се финансови триумфи и нова работа. Да останете на остарялата или да започнете нова зависи единствено от вас. За да постигнете най-краткия път към триумфа, би трябвало авансово да планирате нещата доста добре.

Финансите ще бъдат доста попълнени, само че обърнете внимание и на режима на икономисване, тъй като предстоят неподходящи времена. Ако е допустимо, пробвайте се да увеличите средствата си. Кариерното израстване ще ви разреши да достигнете нови висоти.

 

В гонене на парите хората постоянно не помнят за здравето – не бъдете един от тях. Доброто здраве ще ви бъде от изгода и ще ви служи дълго време. Започнете да спортувате! Физическата интензивност ще ви поддържа във форма и ще ви защищити от доста болести.

 

Декември се обрисува като удобен интервал – чакат ви финансови и креативен триумфи. Способността да се контролирате ще играе решаваща роля и ще се трансформира в главен фактор за вашето въздействие върху близките. Проявете старание и ще постигнете триумф.

Не забравяйте фамилията и приятелите си – с помощта на тях сте станали по-добър човек.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР