Край нямат фалшивите новини на Елена Йончева. Това каза народният

...
Край нямат фалшивите новини на Елена Йончева. Това каза народният
Коментари Харесай

Делян Добрев: Фалшивите новини на Елена Йончева нямат край


Край нямат подправените вести на Елена Йончева. Това сподели националният представител от ПГ на ГЕРБ Делян Добрев.

Добрев отговори на изказванията на представителят на Българска социалистическа партия за България Елена Йончева, че преписката по случая „ Кумгейт “, с който се свързва неговото име, е съобщи в Специализираната прокуратура. Според Йончева фактът, че преписката отива в тази прокуратура дава съображение да сме счита, че има подозрение за установени нарушавания, тъй като тя се занимава с следствие на закононарушения от висши длъжностни лица.

„ Наистина е много несъответстващо да разясняваме подправените вести, само че пък очевидно подправените вести са тъкмо това – да ни накарат да разясняваме. Имам един финален въпрос към Елена Йончева и тя би трябвало да отговори на него – съучастник ли с Цветан Василев? Имат ли те обща компания, 50 на 50? Имали ли са, имат ли и все още? “, попита Добрев.

Той акцентира, че още преди месеци е завел дело против Елена Йончева, в което са разказани 16 разнообразни случаи, които съгласно Добрев са клюка против него. „ Не съм сигурен, дали днешното изявление не набеждаване. Това ще го ревизират юристите. Най-малкото, към тези 16 желае, които съм завел против Йончева ще прибавя и днешния случай като 17 иск против нея “, изясни Добрев.

Депутатът прикани Елена Йончева да покаже прокурорското разпореждане, с цел да се види неговото съответно наличие. „ Аз съм уверен, че в това разпореждане няма по какъв начин да написа това, което Елена Йончева приказва “, добави Добрев. /БГНЕС
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР