Край на възрастовите критерии и здравословното състояние: считано от днес,

...
Край на възрастовите критерии и здравословното състояние: считано от днес,
Коментари Харесай

Във Франция стартира всеобща кампания за ваксиниране

Край на възрастовите критерии и здравословното положение: считано от през днешния ден, цялото пълнолетно население на Франция дава отговор на изискванията за имунизиране против ковид, основен стадий за отбягване на нов скок в епидемията до момента в който ограничаващите ограничения се облекчават лека-полека, предава Франс прес.

Категорията на 18-49-годишните публично беше последната, която може да се включи без условия във имунизационната акция, която се уголемява поетапно от старта си в края на декември.

На този стадий на 25 315 595 души е била сложена най-малко една инжекция (което се равнява на 37,8 % от цялото население и е 48,2 на 100 от пълнолетното население), а на 10 742 886 души са сложени две инжекции (което се равнява на 16 % от цялото население и 20,5 на 100 от пълнолетното население).

Въпреки това претендентите би трябвало да се въоръжат с самообладание: записванията на дата и час, почнали преди 4 дни, идват " последователно " на профилираните интернет платформи, съгласно министъра на опазването на здравето Оливие Веран. Нови свободни часове за записване ще бъдат пускани онлайн " всеки ден ", посочи той.

Doctolib - главната платформа за записване на часове, чака огромна посещаемост, само че предизвести, че не би могла да отговори на всички претенции на пациенти, предвид на " към момента ограничавания брой дози ваксини, по-специално Пфайзер и Модерна ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР