Край на седмица, в която легендарните футболни треньори Пийт Карол

...
Край на седмица, в която легендарните футболни треньори Пийт Карол
Коментари Харесай

Как Бил Беличик може да играе роля в бъдещето на НФЛ в Ню Йорк след напускането на Пейтриотс

Край на седмица, в която именитите футболни треньори Пийт Карол и Ник Сабан оповестиха разплаканите си напускания от коридорите, най-великите за всички времена в НФЛ призна, че той също ще напусне франчайза, който докара до шест трофеи на Супербоул.

Пресконференцията на Бил Беличик за „ раздялата “ с Пейтриотс, дружно със притежателя Робърт Крафт, обаче не беше толкоз дефинитивна, що се касае за неговите сътрудници треньорски митове.

Веднага се завъртяха спекулациите по отношение на идната треньорска дестинация на 71-годишния Беличик и сигурно има някои забавни благоприятни условия за разглеждане сред тимове от NFL, които към този момент имат свободни места за треньори – и, съгласно Адам Шефтър от ESPN, най-малко една мъглива „ тайнствен тим “, който към момента не е направил смяна (да, класическият метод на Скот Борас към свободната организация на MLB!).

Очевидно Джайънтс и Джетс се класират под това заглавие и двата пропускащи тима от плейофите имат отдавнашна история с индивида, който се съсловия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР