Край на представянето на кандидати върху екранчето на мобифона. Апликации

...
Край на представянето на кандидати върху екранчето на мобифона. Апликации
Коментари Харесай

Изкуствен интелект ще ни помага да открием сродната си душа

Край на представянето на претенденти върху екранчето на мобифона. Апликации за запознанства употребяват изкуствен интелект, с цел да ви насочат къде да отидете и какво да кажете на първата си среща, или да ви оказват помощ да намерите сътрудник, който наподобява на обичания ви артист, съобщи Франс прес.

Доскоро предопределените за смарт телефони приложения за запознанства, като да вземем за пример Tinder, която разрешава в действително време да бъдат показани фотоси на евентуални сътрудници, ни караха да създадем своя избор. Но с цел да се избегне дългото безплодно търсене, секторът се е обърнал към изкуствения разсъдък.

За това свидетелстват показаните на софтуерната конференция " Уеб съмит " в Лисабон най-нови приложения за запознанства, предава Българска телеграфна агенция.

Сайтът за запознанства eHarmony оповести, че благодарения на изкуствения разсъдък ще може скоро ползватели да бъдат окуражени да поканят на среща, откакто известно време са чатили.

" Има доста диалози чрез приложенията за запознанства, само че срещите са малко ", съобщи на конференцията изпълнителният шеф на компанията eHarmony Грант Лангстън. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР