Край множеството фенска гняв купата на Англия беше балсамът за

...
Край множеството фенска гняв купата на Англия беше балсамът за
Коментари Харесай

И купата вече не може да оправдае Венгер


Край множеството фенска яд купата на Англия беше балсамът за Арсен Венгер и „ Арсенал “. И с това се завърши – „ артилеристите “ отпаднаха още в третия кръг след 2:4 против втородивизионния „ Нотингам “. В шампионата нещата не вървят добре за „ Арсенал “, а в сряда иде нов мач с „ Челси “ – този път в първи полуфинал за купата на лигата.

Две дузпи вкараха играчите на „ Нотингам “, а Венгер гледаше осъден от трибуните. Само че той заслужава глоба поради състава, който избра. „ Не бяхме положителни в нито една фаза – призна французинът. – Знам, че ще ме подлагат на критика за футболистите, които пуснах. Но осем или девет от тях са опитни национали. С целия почит към Нотингам те трябваше да са задоволително мощни, с цел да победят. “

Откакто Венгер е треньор на „ Арсенал “, за първи път тимът отпада в тази фаза на най-стария шампионат. А „ Нотингам “ стана първият отбор от по-ниска дивизия, вкарал четири гола на „ артилеристите “ след „ Хъл “ през януари 1908 година.

Скандал провокира втората дузпа на домакините. Киърън Дауъл се подхлъзна тъкмо преди осъществяването и остана усещане, че два пъти е докоснал топката. Въпреки митингите голът бе приет.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР