Край! Дотук беше и се свърши! Който харесва Ромина Тасевска,

...
Край! Дотук беше и се свърши! Който харесва Ромина Тасевска,
Коментари Харесай

КРАЙ! Ромина Тасевска ПРИКЛЮЧИ със "Съдебен спор", преди да го затрие!

Край! Дотук беше и се свърши! Който харесва Ромина Тасевска, ще има насладата и удоволствието да си я гледа още веднъж в ефир, само че на остарялата позиция - при Гала. Защото нелепото й и безславно присъединяване в " Съдебен спор " завърши. Окончателно.

Това разкриха източници от Нова телевизия и обясниха, че още преди празниците продуцентите на " Съдебен спор " били паникьосани от бруталния срив в рейтинга. Зрителите всеобщо се отдръпнаха и отхвърлят да гледат предаването по две аргументи - освен, поради неналичието на Нана Гладуиш, която сама избра да напусне, само че и най-много поради извънредно нелепата и заместничка.

Ромина може и да става за предаване, в което се дрънкат нелепости за мода и бебешки дрешки, само че за съществено нещо като " Съдебен спор " е допустимо най-кофтият избор. Всички бързо осъзнали това като им трябвало просто да погледнат графиката на гледаемостта, която внезапно се сринала съвсем до нулата.

Разбира се, Тасевска не приема елементарно неуспеха си и това е обикновено. Тя съжалявала, че въобще се е наела да се опитва в това и че е станала за насмешка на публиката. Дори мъжът й Дарко Тасевски се чудел по какъв начин да я успокои, а от предаването на Гала бързо й предложили да се върне назад, барем малко я разведрят.

Кой ще е новият водещ или новата водеща на " Съдебен спор " от идната година, още се пази в загадка.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Ромина Тасевска Нана Гладуиш Дарко Тасевски Гала Съдебен спор
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР