Кръвта вода не става! Синовете на Милко Калайджиев учат за

...
Кръвта вода не става! Синовете на Милко Калайджиев учат за
Коментари Харесай

Племенникът на Милко пропя!

Кръвта вода не става! Синовете на Милко Калайджиев учат за проектант и доктор, само че племенникът му пропя, научи HotArena.

Панайот Калайджиев, който е родственик на музиканта от Свиленград самоуверено потегля по неговите стъпки и към този момент се изявява под името Кала, което е съкратена версия на известната музикална фамилия.

Прохождащия артист реди рими за неприятно момче, ексцентрични връзки и трупане на пачки. „ Моята музика не трябва да се слуша от пълнолетни ”, предизвестява Калата, написа „ България през днешния ден ”.

Самият Милко е доста горделив с племенника и споделя, че се радва да види, по какъв начин гения се предава през поколенията. „ Никога не съм карал близнаците Алекс и Антонио да пеят–не им се отдава. Радвам се за Панайот, който тези дни пусна новата си ария ” споделя музиканта.

Парчето на младежа е много брутално и на моменти напряко се приравнява към уличната просвета.

„ Някои го вършат за лв., аз го върша от сърце ”, са част от римите на артиста.

Младежът от Свиленград има още един талант–говори наопаки. Без никакви старания произнася огледално думи, фрази и даже текстове.

Панайот е бил доста дребен, още в детска градина, когато почнал да изговаря звуковете наопаки.

Но макар че счита дарбата си за истинска, намира я и за безполезна. „ Нищо не мога да направя с това, няма къде да го употребявам ”, споделя Калайджиев–младши.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР