Кръвта вода не става, са казали хората и това за

...
Кръвта вода не става, са казали хората и това за
Коментари Харесай

Направи я на нищо: Братът на Иван Ласкин брутално размаза участничка от "Ергенът"! (СНИМКИ)

Кръвта вода не става, са споделили хората и това за енти път се удостоверява и при братята Ласкин. По-малкият брат на обичания Иван Ласкин има освен образна аналогия с него. Двамата са си " плюли в устите ", както му е думата... и Евгени показва същия саркастично-подигравателен жанр. Особено що се касае до благите родни действителности.

Преди дни Евгени Ласкин безусловно попиля в мрежата една от участничките в " Ергенът ", за чието положително се надяваме да не е попаднала на коментара му. Говорим за " паметната " Габриела Бланко от Пловдив, на която Евгени посвети цялостен пост със фотография.

" Мило момиче ", стартира той - " прощавам ти, че ме изплаши и ти прощавам даже по тази причина, че си сложила този батут на мястото на устата си. Сигурен съм, че в този момент, до момента в който си още млада, ще съумееш да " издухаш " някой " потник " със противоречива хигиена и тежък акцент... само че замисляла ли се се (ако имаш с какво), какво ще стане като поостарееш малко и лицевите ти мускулчета вземат, та се провиснал... Те тогава, моето момиче, няма да те бива за друго, с изключение на да филтрираш трошляк, че барем си набавиш нужните минерали и микроорганизми ", попиля я братът на Иван Ласкин.

Как ли ще реагира Габито като разбере, че се е прочула до такава степен, че да грабне вниманието на мъж от известната фамилия. Щото, нали... не е значимо с какво си прочут, значимото е да си...

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР