Кръвната проба на антимафиота Борислав Митев, който бе обвинен, че

...
Кръвната проба на антимафиота Борислав Митев, който бе обвинен, че
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Кръвният тест за наркотици на арестувания антимафиот е отрицателен

Кръвната проба на антимафиота Борислав Митев, който бе упрекнат, че е седнал зад кормилото след приложимост на амфетамини, е негативна, научи Lupa.bg от негови близки.

  " Дори не съм виждал такава дрога ", изясни той в съда, когато се гледаше мярката му за неотклонение.

Негови сътрудници споделиха пред Lupa.bg, че не имат вяра той да взема опиати. Съвестно изпълнявал служебните си отговорности и не се дрогирал, твърдят те. По темперамент е експлозивен и позволяват, че може да се е сдърпал с катаджиите и те да са му направили  номер с драк теста.

Антимафиотът описа, че когато го спрели, пътните служители на реда се усъмнили, че работи в ГДБОП. Казали му: " К`ъв бопаджия си ти, духай ". Това ядосало Митев и по тази причина ги попитал: " Ако бях от " Вътрешна сигурност ", по този начин ли щяхте да се държите ".

Борислав Митев не е единственият водач, чийто тест за опиати се оказва позитивен, а след химичен разбор на кръвта, резултатът се опровергава. Подобен е казусът на пловдивчанина Йордан Майсторов, който поради Drugtest остана 44 дни с отнето удостоверение за ръководство на МПС.

Направената му проба на 8 декември предходната година сочила подозрителен резултат за използвани амфетамини. Йордан прекарал 24 часа в ареста, а в това време е дал кръв и урина за проучване. Кръвните проби за опиати се обработват само в лаборатория в София. Когато неговият тест станал подготвен, той потвърдил, че мъжът не е употребявал опиати. Това поражда въпроса до каква степен надеждни са полевите проби за дрога  и дали не се осъждат почтени хора.

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР