Кръвна захар в норма с отвара от лук. Приготвяне и

...
Кръвна захар в норма с отвара от лук. Приготвяне и
Коментари Харесай

Регулирайте нивото на кръвната си захар с отвара от лук!

Кръвна захар в норма с запарка от лук. Приготвяне и приложимост.

Захарният диабет е сериозна патология, която може да докара до отрицателни последствия за здравето. За да подобрите положението си и да избегнете развиването на рискови затруднения, би трябвало да спазвате специфична диета.

Лукът при диабет обаче е измежду позволените храни. Когато се употребява вярно, може даже да усъвършенства положението на пациента. Помага за намаление на кръвната захар. Съдържа алицин, който по правилото си на деяние прилича инсулин. Това средство обаче има дългогодишен резултат.

Лукът съдържа летливи субстанции. Те са естествени антибиотици, които оказват помощ в битката с инфекциите. Кверцетинът укрепва стените на кръвоносните съдове и обезпечава естественото кръвообращение.

Малко хора знаят, че за понижаване на равнищата на захарта са потребни освен пресният лук, само че и отварата, приготвена от него.

Отвара от лук
Обелете 4-5 глави лук, нарежете ги на ситно, залейте ги с 1,5 литра студена преварена вода. Приемайте по 1/3 чаша 3 пъти дневно 20 минути преди хранене, като всеки ден доливате студена преварена вода до първичния размер на течността. Курсът на лекуване е 2 седмици един път годишно.

Вижте още: Тъжен роман за една майка, изоставена от децата си

За да поддържате своята кръвна захар в норма, пийте отварата от лук!

Бъдете здрави!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР