Краткосрочната цел, която председателят на ЕК комисия Урсула фон дер

...
Краткосрочната цел, която председателят на ЕК комисия Урсула фон дер
Коментари Харесай

Фон дер Лайен в Скопие: Промените в конституцията трябва да бъдат направени

Краткосрочната цел, която ръководителят на Европейска комисия комисия Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е уточни по време на взаимната конференция в Скопие с премиера на Република Северна Македония Християн Мицкоски, е страната да отвори първия клъстер от договарянията с Европейски Съюз колкото се може по-бързо, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Почти сме подготвени, би трябвало да бъдат направени конституционните промени, на които вашата страна се съгласи, че ще реализира, и с разговор се надявам, че всички политически партии ще се обединят и ще създадат нужните значими крачки за прогрес. Уверена съм, че ще можем да преодолеем пречките, които към момента съществуват ", сподели Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е.

Председателят на Европейска комисия дойде в Скопие от Тирана като част от балканската си обиколка, а в столицата на Северна Македония имаше среща на четири очи с премиера Християн Мицкоски. Предстои ѝ среща с президента на страната Гордана Силяновска.

На взаимната конференция Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е уточни, че разширението ще остане главен приоритет на Европейска комисия, а проектът за напредък на Западните Балкани, който тя показва по време на обиколката си, цели страните от Западните Балкани да се приближат до Европейски Съюз. 

Християн Мицкоски съобщи, че Северна Македония остава отдадена на Европа и европейския път и че промените, които би трябвало да бъдат направени, са " не са единствено изискване за участие, само че и за възстановяване на стандарта за живот на жителите ". 

" Очакваме Европейски Съюз да откри дружно с нас решение по какъв начин да продължим нашия евроинтеграционен път, уважавайки законните позиции на нашите жители, че в бъдеще няма да се сблъскваме с претенции, които надълбоко опонират на концепциите и полезностите, на които се основава самият Европейски Съюз. Вярваме в правилото на обективен достъп и заслуги. Вярваме, че поредните ни старания ще бъдат възнаградени. Целта е ясна, само че пътят до нея изисква общи старания, съдействие, разговор и схващане, които са от значително значение. Убедени сме, че дружно можем да преодолеем всички спънки и да изградим едно по-добро бъдеще за нашите жители ", съобщи Мицкоски.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР