Кратки новини е рубрика на Дневник, в която редакцията събира

...
Кратки новини е рубрика на Дневник, в която редакцията събира
Коментари Харесай

Кратки новини: Заради пороите помътня водата в пет села в Монтанско

" Кратки вести " е графа на " Дневник ", в която редакцията събира новините, за които няма да бъде написана публикация, само че е значимо да бъдат маркирани.
Заради пороите помътня водата в пет села в Монтанско

Водата от чешмите в селата Безденица, Долна Вереница, Горно Церовене, Гаврил Геново и Георги Дамяново в област Монтана е негодна за пиянство, заяви Българска национална телевизия. Здравната ревизия предлага хората да пият единствено бутилирана вода от магазините или доставена от ВиК-Монтана с водоноски. Водата от чешмите може да се употребява за битови потребности. Причина за влошеното качество на водата са проливните дъждове, размътили водоизточниците.

Удостоверенията за тежести за налични онлайн
Агенцията по вписванията вкара безвъзмездна инспекция по електронен път на достоверността на издадените удостоверения за тежести върху парцел. Мярката се вкарва за предварителна защита против злоупотреби. Всяко уверение от Имотния указател след 19 март 2018 година ще носи неповторим буквено-цифрен код с дължина 12 знака. Чрез въвеждането на кода потребителят може да ревизира онлайн дали удостоверението, с което разполага, е идентично с издаденото от Агенция по вписванията.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР