Кратък сюжет съпроводи връщането на изпълнения втори мандат от ПП-ДБ

...
Кратък сюжет съпроводи връщането на изпълнения втори мандат от ПП-ДБ
Коментари Харесай

Мъж, облечен в расо и с кръст в ръка, се опита да нахлуе в Президентството

Кратък сюжет съпроводи връщането на осъществявания втори мандат от ПП-ДБ на “Дондуков 2 ”. Мъж, облечен в расо и с кръст в ръка, се опита да нахлуе в Президентството с викове “анатема ” до момента в който представителите на ПП-ДБ влизаха в постройката. Оказва се обаче, този човек не е инцидентен. Кой е Атанас Стефанов?

Селфита пред Кремъл, фотоси на съветския военачалник Сергей Сурокин. Това е единствено една дребна част от онлайн отпечатъка на Атанас Стефанов във Фейсбук.

Представя себе си като ръководител на гражданско съдружие Приятели На Русия и Православния Свят. Кандидат за народен представител е от проруската партия МИР, както излиза наяве от профила му в обществената мрежа. За задържането си през Президентството оповестява самичък, а също така упреква и “американската полиция в България ”, която работи за “американските ползи и посолство ”, написа FROG NEWS.

Самият Стефанов показва непосредственост с доста политически лица, известни у нас, само че и в Русия. Има фотоси с говорителката на външно министерство на Москва Мария Захарова, с съветската посланичка Елеонора Митрофанова. През 2022 година мъжът разгласява фотография с съветския патриарх Кирил. Снима се и с Румен Петков от партия “Левицата ”, която показва проруски позиции.Партията по-късно се разграничи от Стефанов.

Стефанов е постоянен участник в по този начин нареченото “шествие за мир и суверенитет ”, както и в неразрешения поход на “Безсмъртния полк ”. Участва и в живата верига, формирана пред Паметника на Съветската войска в София. На 20 май се появява в шествието на “Възраждане ” и русофилите, при което алена багра бе хвърлена по постройката на Европейската комисия.

През 2019 година посещава икономическия конгрес в Санкт Петербург. Президентът Румен Радев е там по същото време и се среща с Владимир Путин. Същата година Стефанов е измежду публицистите на годишната конференция на съветския общественик, където му подарява икона. Представя се като част от несъществуващата организация bulpress.bg.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР