Кратък пленарен ден в 49-ото Народно събрание. За 30 минути

...
Кратък пленарен ден в 49-ото Народно събрание. За 30 минути
Коментари Харесай

Едва 30 минути продължи днешното пленарно заседание

Кратък пленарен ден в 49-ото Народно заседание. За 30 минути депутатите освободиха Лена Бориславова след подаденото от нея заявление за овакантяване на Народното събрание, направиха комисия за правилника, по който да работи Народното събрание и взеха решение да не работят на следващия ден поради Рамазан Байрям.

Междувременно Софийската градска прокуратура изиска имунитета на Радостин Василев от " Продължаваме промяната ". Той е подготвен да го даде, само че дефинира този акт като политическа принуда.

" Искам да сте сигурни, че аз нямам никакви терзания. Това е някаква стъгмистика сега на прокуратурата. Опитите са да бъда сплашен или да бъде ударена Политическа партия. Това няма да се случи. Истината е, че Иван Гешев е извънредно подвластен от задкулисието и част от мафията. Моята активност като министър и депутат, а и сега давам отговор за механизма за следствие на основния прокурор, ги изкарва отвън равновесие. Нищо няма да стане от това нещо. Това са сега политически опити да бъда натискан и прокурорът се трансформира в политик ", съобщи Радостин Василев.

По тематиката работят Десислава Маркова, Николай Минков
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР