Кратък, емоционален парламент, в който беше нарушен добрият тон -

...
Кратък, емоционален парламент, в който беше нарушен добрият тон -
Коментари Харесай

Мая Манолова за 46 НС: Кратък, емоционален парламент, в който беше нарушен добрият тон

Кратък, прочувствен парламент, в който беше нарушен положителният звук - по този начин Мая Манолова разказа 46-ото Народно заседание. В утринния блок на Българска национална телевизия ръководителят на парламентарната група на " Изправи се БГ! Ние идваме " сподели още, че за българските жители този парламент съумя да одобри значими решение. За 12 години, да вземем за пример, Борисов по този начин и не съумя да преизчисли пенсиите. Сега по предложение на служебното държавно управление и на партии в Народното събрание, има такова преизчисление, което ще усили пенсиите от 25 декември приблизително с 15%. Тя съжали, че " ИТН " са атакували персонално Татяна Дончева, само че чака въпреки всичко да надделее здравия разсъдък.

" Важно е, че с добавката от 120 лева през есента, на фона на растежа на цените и повишаването на живота, няма да има български пенсионер, който да живее под линията на беднотия. Най-ниската пенсия, която ще бъде получавана, е 420 лева, което също се случва за първи път ", сподели още Манолова. Тя регистрира и покачването на средствата, които се изплащат през втората година от майчинството - до 650 лева, което е явен знак за поддръжка за работещите дами, както и поддръжката за бизнеса в изискванията на COVID-19.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР