Кръстовището на бул. Христо Смирненски“ с ул. Мир“ ще бъде

...
Кръстовището на бул. Христо Смирненски“ с ул. Мир“ ще бъде
Коментари Харесай

Затварят Околовръстното и в района на Терапията

Кръстовището на бул. „ Христо Смирненски “ с ул. „ Мир “ ще бъде затворено за ремонт от през днешния ден, 29 юли. Достъпът към болница „ Света Марина “ ще се реализира откъм бул. „ Осми Приморски полк “, осведомят от лечебното заведение.

Ремонтните действия по бул. „ Христо Смирненски са част от огромния ВиК план, който се извършва в региона.Крайният период за края на ремонта, който ще обгръща секторът на бул. " Христо Смирненски " сред ул. " Мир " и бул. " Осми Приморски полк ", е краят на септември, оповестиха от ВиК-Варна.

Затварянето на този сектор от Околовръстното ще докара и до промени в маршрута на обслужване на автобуснилинии12 и 209. Те ще бъдат въведени след 9:00 часа през днешния ден, оповестяват от „ Градски превоз “.

Автобусналиния12, движеща се в посока кв. „ Бриз “, след спирка „ Дубровник “ ще продължава по бул. „ Васил Левски “, ще обслужва спирка „ Базар Левски “, на кръстовището с бул. „ Осми Приморски полк “ ще завива наляво в посока „ Бриз “. Промените се вкарват в двете посоки.

Автобусналиния209 след спирка „ Мир “ ще завива надяснопо ул. „ Студентска “, ще обслужва краткотрайна спирка против паркинга на новия образователен корпус на Техническия университет и на кръстовището с бул. „ Осми Приморски полк “ ще завива надясно, на кръстовището с бул. „ Васил Левски “ ще продължава в посока „ Почивка “. И тези промени се вкарват в двете посоки.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР