Кръстникът на Балканската музика - Горан Брегович, наистина идва и

...
Кръстникът на Балканската музика - Горан Брегович, наистина идва и
Коментари Харесай

Кръстникът на Балканската музика ще зарадва българските си фенове на 29 ноември

Кръстникът на Балканската музика - Горан Брегович, в действителност идва и то за независим концерт в София! Дългоочакваната за почитателите дата е 29 ноември, а мястото е зала " Арена Армеец ". 

За " загрявка " почитателите ще чуят една от най-големите музикални гордости на България - Мистерията на българските гласовe! Началото е в 19 ч., а час по-късно на сцената ще се появи и оркестърът за сватби и погребения.

Билетите за концерта са в продажба в мрежата на Ticketstream, и могат да бъдат закупени магазинитe Office 1 Superstore, TBI credit, M-Tel, Orange, Multirama, Technomarket, Билетен Център на НДК, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.loudconcerts.bg. Цените на билетите са от 25, 30, 35, 40 и 55 лева. 

Феновете на Горан Брегович ще могат да чуят обичаните си шлагери от албумите и саундтраците му, както и песни от последния албум на
Горан “Alkohol ”.

Горан Брегович е създателят на шлагери като “Mesecina ” и “Kalashnikov ” и е един от най-значителните създатели на кино музика в Европа. Всепризнат като дипломат на Балканската музика по света, музикантът има зад тила си десетки албуми и саундтраци, измежду които и паметните записи към филмите “Ъндърграунд ” и “Аризонска Мечта ” на Емир Костурица, с който си партнират от години насам. В основата на неговия “Оркестър за Сватби и Погребения ” стоят циганският духов оркестър, обичайните български полифонии, електрическата китара и голямо въодушевление и пристрастеност.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР